Love Hévíz

Európa legjobb úti céljai 2020 -ban

Minden évben megméretteti magát Európa 20 legfelkapottabb turistaparadicsoma a “European Best Destination” közönségszavazáson, hogy a vendégek véleményére bízva magukat kiderítsék, melyik város érdemes a legjobb úti cél rang elnyerésére. Hévíz számára már a versenyben való részvétel is megtiszteltetés volt – és e rangos küzdelemben a 12. helyet érte el. A verseny kilencéves történetében Hévíz kapta a termálfürdővel rendelkező városok közül a legtöbb szavazatot – így Hévíz 2020 -ban Európa egészség-fővárosa (Europen capital of wel-being) címmel is büszkélkedhet.

A Nyugat Balatoni Régióban (Hévíz & Keszthely) a víz az úr. Hévízi Gyógytó és a Balaton – a hozzátartozó természet védelmi területtel a Kis-Balatonnal is – itt található.

Töltődj fel gyógyulás közben. Egy város a gyógyulás szolgálatában – ez Hévíz, ahol magas kategóriájú wellness- és medical wellness szállodák és magán szállások várják az idelátogató vendégeket. A 4,4 hektáros hévízi termál tavat bőséges vízhozamú, kén-, rádium-, és ásványiadag-tartalmú forrás táplálja. Hévízen az egészségmegőrző és életmódprogramok garantálják a látogatók rekreációját.

Próbálj kerékpár-túrákat tenni hévízi indulással a Balaton körül, vagy tegyél egy téli úszást a 24°C -os termál-tóban, miközben nagy hópelyhek hullanak körülötted.

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] dalatina clindamicina gel para que sirve[…]

    dalatina clindamicina gel para que sirve

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?